Život u balansu! Oligovit slavi 55. rođendan!

by | 09.03.2020

Oligovit svoj jubilarni 55. rođendan dočekuje naizgled mlađi odnosno u  novoj, modernijoj ambalaži. Retko koji proizvodi može da se pohvali ovako  dugom tradicijom i ovo je samo jedan od nekoliko velikih Galenikinh  jubilija koji je čekaju u 2020.

U određenim periodima i stanjima tokom života potrebe za esencijalnim vitaminima i mineralima se dodatno povećavaju, pa ih je poželjno unositi i putem dodataka ishrani. To su periodi rasta i razvoja, trudnoće i laktacije, starije životno doba, povećana fizička aktivnost, stanja posle povreda, bolesti i operacija, dugotrajna izloženost stresu, prisustvo loših navika (pušenje, nepravilna ishrana, preterano konzumiranje alkohola), upotreba pojedinih lekova, restriktivne dijete.

Svakodnevna suplementacija Oligovit® vitaminima i mineralima namenjenih celoj porodici, ima veliki značaj ne samo u sprečavanju hroničnog nedostatka vitamina i minerala, već njihovih efekata i dugotrajnih i nesagledivih posledica po zdravlje. Oligovit® film tablete predstavljaju idealan balans 10 vitamina (A, D, E, C, vitamini B grupe) i 10 minerala (kalcijum, gvožđe, cink, bakar, mangan, magnezijum, jod, fluorid, molibden i hrom), osavremenjen i prilagođen savremenom načinu života. Dovoljna je 1 Oligovit® film tableta dnevno da podmiri povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima i da nadoknadi njihov nedostatak u ishrani.

Preporučuju se kao dodatak ishrani kod osoba na dijetama, kod premora posle teškog fizičkog napora, kod deficita nastalog usled bolesti digesivnog sistema i jetre, nedostatka apetita i zaostajanja u rastu.

I tako već 55 godina!

Tagovi:

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com