Azot-monoksid (NO) – čudotvorni molekul

by | 15.02.2021

Poznato je da su genijalne stvari prilično jednostavne, a jedna od njih je gotovo čudesno delovanje azot-monoksida (NO) u ljudskom telu. Azot-monoksid je nakon kiseonika najvažniji molekul u telu i bitan je za rad krvnih sudova, a samim tim i svih organa u telu.

L-Complex H-technology kombinacija je triju amino-kiselina: L-arginina, L-citrulina i L-ornitina s poboljšanim svojstvima. Naime, oblaganje unutrašnje površine krvnih i limfnih sudova od velikog je značaja za kvalitet vaskularnog sistema. Ovde se formira nestabilni, mali molekul azot-monoksida s kratkim vekom trajanja, ali od velikog značaja za ljudsko zdravlje. Reguliše ceo vaskularni sistem i sprečava stvaranje tromba. Takođe je signalni molekul koji kontroliše sve procese u ljudskom telu. To znači da ćelijama daje informacije o tome šta treba da rade. Ćelijski receptori čekaju informacije kako da se ponašaju, a ako ćelija ne primi ove informacije ona ne funkcioniše kako bi trebalo. Upravo zato razlika između zdravlja i bolesti zavisi od toga koliko azot-monoksida telo može da proizvede. Kad ga ima dovoljno, nije moguće da se čovek razboli.

 

L-Complex pomaže u slučaju:

– kardiovaskularnih oboljenja,

– visokog krvnog pritiska,

– dijabetesa,

erektilne disfunkcije,

– inkontinencije,

– infekcija,

– Alchajmerove bolesti,

– upalnih procesa,

– multiple skleroze,

– uroloških problema,

– uvećane prostate,

– sindroma umora,

– utiče na hormon rasta i smanjenje bora.

 

Upisano u bazu Ministarstva zdravlja pod brojem 15884/2020 od 26. 2. 2020.

 

Naručivanje i više informacija:

064 93 80 686

[email protected]

www.altermedicvb.co.rs

CENA: 4.900 din (mesečna doza)

Akcija: ako naručite 2 kesice, onda je cena 4.200 din. po kesici.

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com