Isprobajte KOKOS U PRAHU

by | 16.11.2020

Obezmašćeni, visokoproteinski prah od 100% kore kokosovog oraha (bogat biljnim vlaknima). Od njega lako možete napraviti i kokosovo mleko.

Volite ukus kokosa? Onda će vas “Lučar” kokos protein u prahu oduševiti!

Ovaj proizvod egzotičnog mirisa i blago slatkastog ukusa karakterističnog za kokos sadrži veliku količinu proteina i prehrambenih vlakana.

Predstavlja veoma zdravu alternativu ili dodatak različitim vrstama brašna (do 20%), posebno prilikom pripreme slatkih testa i ostalih poslastica. Može da se koristi i za paniranje piletine, ribe i slično, umesto ili u kombinaciji s raznim vrstama brašna. Fantastičan je dodatak kašama, muslijima, grizu i napicima, smesama i filovima za kolače.

Jedna kašika kokosovog praha daće kaši ili musliju egzotičan ukus kokosa i prijatnu gustinu. Može se koristiti u vegetarijanskoj i veganskoj kuhinji.

Priprema obezmašćenog kokosovog mleka:  jednu kašiku kokosovog praha razmutite u tri decilitra vrele vode. Ostavite da se to potpuno ohladi, a zatim procedite. Ovako dobijeno obezmašćeno kokosovo mleko možete piti toplo, ohlađeno ili ga dodavati u milkšejkove i koktele, kao i u tople napitke (kafa, čaj, topla čokolada).

Prijatno!

 

Više informacija: www.lucardoo.co.rs

 

Lučar maloprodaje:  Bulevar oslobođenja 36, Narodnog fronta 57 i Milenka Grčića 8, Novi Sad

Veleprodaja:  Tekelijina 32–34, Novi Sad

tel.: +381(0)21 529 519

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com