JEDNA KAPSULA DA SE OSEĆATE SJAJNO!

by | 15.07.2020

Najbolja kombinacija prirodnih sastojaka garantuje bolju energiju, bolji imunitet i bolji san!

U skladu s trenutnim nesvakidašnjim dešavanjima oko nas, a u pravcu jačanja imuniteta, preporučujemo suplement SELFCONFIDENCE, koji je posebno razvijen za sve koji bi želeli da se lakše izbore sa svakodnevnim stresom, bez obzira na godine i pol.

To je dodatak ishrani koji kupcima pruža bolju energiju, bolji imunitet i bolji san. Ovaj efekat postiže se uzimanjem jedne tablete dnevno, najbolje je ujutro. Može se konzumirati svakodnevno.

Biljke Withania somnifera (ašvaganda) i Schhisandra chinensis (šisandra) imaju adaptogene osobine i mogu pomoći organizmu da se izbori sa svakodnevnim stresom. Withania somnifera takođe pomaže u očuvanju fizičkih sposobnosti u slučaju slabosti, iscrpljenosti, umora i gubitka koncentracije. Magnolia officinalis (lekovita magnolija) pomaže u očuvanju pokretljivosti i fleksibilnosti zglobova, dok Piper nigrum (crni biber) i Griffonia simplicifolia (grifonija) vitalizuju nervni sistem i poboljšavaju moždanu aktivnost.

Odobren od Ministarstva zdravlja RS1415712019, ovaj proizvod smo razvili zato što u Papian Botanici verujemo da bi svi svakodnevno trebalo da se osećamo sjajno!

Cena proizvoda: 2.600 dinara

Naručivanje na tel.: 062 500 222

www.papian-botanica.com

Tagovi:

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com