Nema više oboljenja srca!

by | 15.04.2021

Poznato je da su genijalne stvari prilično jednostavne, a jedna od njih je gotovo čudesno delovanje azot-monoksida (NO) u ljudskom telu. Azot-monoksid je nakon kiseonika najvažniji molekul u telu i bitan je za rad naših krvnih sudova, a samim tim i svih organa u telu.

Amino-L-Complex je kombinacija triju amino-kiselina: L-arginina, L-citrulina i L-ornitina s poboljšanim svojstvima.

Naime, oblaganje unutrašnje površine krvnih i limfnih sudova od velikog je značaja za kvalitet vaskularnog sistema. Ovde se formira nestabilni, mali molekul NO gasa s kratkim vekom trajanja, ali od velikog značaja za ljudsko zdravlje. Reguliše ceo vaskularni sistem i sprečava stvaranje tromba. Takođe je signalni molekul koji kontroliše sve procese u ljudskom telu. To znači da ćelijama daje informacije šta treba da rade. Ćelijski receptori čekaju informacije kako da se ponašaju, a ako ćelija ne primi te informacije – ona ne funkcioniše kako bi trebalo. Upravo zato razlika između zdravlja i bolesti zavisi od toga koliko azot-monoksida telo može da proizvede. Kad ga ima dovoljno, nije moguće da se čovek razboli.

 

VELIKA POMOĆ PRILIKOM REUME

Azot-monoksid izaziva bronhodilataciju (širenje disajnih puteva) i tako sprečava velike probleme povezane s plućnim bolestima, uključujući i upalu pluća (trenutno veoma aktuelnu). Azot-monoksid dokazano ima vrlo dobar antiinflamatorni efekat u lečenju reumatskih oboljenja, utiče na bolju prokvljenost svih krvnih sudova, sprečavajući tako stvaranje tromba, snižava krvni pritisak i vraća funkciju svih organa.

 

AMINO-LCOMPLEX POMAŽE U SLUČAJU:

* kardiovaskularnih oboljenja,

* visokog krvnog pritiska,

* dijabetesa,

* erektilne disfunkcije,

* inkontinencije (nevoljno mokrenje),

* infekcija,

* Alchajmerove bolesti,

* upalnih procesa,

* multipl skleroze,

* uroloških problema,

* uvećane prostate,

* sindroma umora,

* utiče na hormon rasta i smanjenje bora.

 

Upisano u bazu Ministarstva zdravlja pod brojem 15884/2020 od 26. 2. 2020.

CENA: 4.900 din. (mesečna doza)

Naručivanje i više informacija:

tel.: 064 93 80 686

[email protected]

www.altermedicvb.co.rs

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com