Oregamar- softgel kapsule organskog ulja iz divljeg mediteranskog origana

by | 26.11.2018

Blagotvorno dejstvo organskog ulja divljeg origana poznato je od davnina. Sada je primena ulja divljeg origana mnogo komfornija jer je dostupno u obliku softgel kapsula- OREGAMAR.

Oregamar softgel kapsule sadrže ulje iz divljeg mediteranskog origana u rastvoru maslinovog ulja sa najvećim procentom aktivne supstance na tržištu – karvakrola, čak 106 mg, što je 2-3 puta više od sličnih proizvoda na tržištu. Oregamar predstvalja jak antimikrobni agens. Jača odbrambenu snagu organizma i moćno deluje u borbi protiv bakterija, gljivica i parazita.

Tradicionalno se koristi za jačanje imunog sistema i kod respiratornih oboljenja (kašalj, prehlada, bronhitis) i gastrointestinalnih oboljenja. Oregamar je najjači prirodni antibiotik, antimikotik i antivirotik. Dostupan je u ekonomičnom pakovanju od 15 kapsula, prijatnog ukusa, pa ga možete koristiti bilo kada i bilo gde. Dovoljna je samo 1 kapsula dnevno. Oregamar softgel kapsule potražite u apotekama.

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com