PRIRODNA REGENERACIJA I OBNOVA JETRE I CELOG ORGANIZMA

Kombinujte dva najbolja proizvoda za prirodnu regeneraciju i obnovu jetre i celog organizma po fantastičnim cenama!

by | 12.05.2022

Kombinujte dva najbolja proizvoda za prirodnu regeneraciju i obnovu jetre i celog organizma po fantastičnim cenama!

LIVER DETOX COCKTAIL

Originalna receptura i jedinstvena kombinacija najmoćnije biljke za zdravlje krvnih sudova i čitavog organizma (moringa), nezamenljive biljke za zdravlje jetre (milk thistle / sikavica / gujina trava – silymarin 80%), i veoma važnog minerala (selen). Posebnost ovog suplementa je upravo simbioza dveju sjajnih biljaka koje imaju i svaka svoje i zajedničke benefite, a ovako ujedinjene pojačavaju dejstvo i nadopunjuju se. Selen, kao neophodan mineral, pomaže i pospešuje učinke i jedne i druge biljke. Liver detox cocktail je 100% prirodan i veganski proizvod.

Redovno korišćenje suplementa LIVER DETOX COCKTAIL u dužim periodima preporučuje se osobama koje imaju akutna ili hronična oboljenja jetre, oštećenu ili masnu jetru, hepatitis, poremećene parametre krvne slike, masne krvne sudove, povišen nivo triglicerida i holesterola, koje često konzumiraju alkohol, težu i masnu hranu, koje se leče i oporavljaju od lakših ili težih oboljenja, koje koriste lekove, steroide i invanzivne terapije, koje se oporavljaju od operacija, koje pate od migrena, bolova u nervnom i mišićnom tkivu, u kostima, koje imaju oboljenja žuči, žučnih kanala i žučne kese, obolelima od šećera (dijabetes tipa 2).

SPIRULINA

Čuvena i najšire korišćena alga na svetu. Sadrži hlorofil, koji je po svom sastavu sličan hemoglobinu u krvi, tako da s pravom nosi naziv „zelena krv“. Izuzetan je izvor proteina, gvožđa, vitamina A i B-grupe, esencijalnih kiselina. Čisti i jača krv, sjajan je antioksidans, podmlađuje, zbog bogatstva proteina pomaže u slučaju anemije, čisti organizam od otrova i teških metala, daje energiju. Preporučuje se svima kojima je potrebna energija, prvenstveno sportistima. Ubrzava rad digestivnog trakta i pomaže prilikom opstipacije i mršavljenja. Preporučuje se čak i deci za jačanje i podizanje nivoa hemoglobina. Najbolja je prirodna maska za lice. Spirulina je 100% prirodan proizvod.

Za više informacija pogledajte https://www.zdravobilje.com/

Naručite:

Radnim danima (ponedeljak–petak) od 9 do 17 h telefonom:

+381 11 2614810

+381 63 8330663

U bilo koje doba e-mailom i putem sajta:

[email protected]

www.zdravobilje.com

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com