PROVEN Dr Jorga – PRIRODNI PREPARAT ZA PONOS SRPSKE NAUKE

by | 15.04.2021

Ako imate problema s krvnim sudovima: oslabljenu cirkulaciju, aterosklerozu, proširene vene i otoke, povišen nivo holesterola i triglicerida, ako bolujete od angine pektoris i imate povećan rizik od srčanog i moždanog infarkta, onda PROVEN Dr Jorga može biti pravo rešenje za vas.

Šta je PROVEN?

PROVEN je preparat u tečnom obliku koji čini sinergična mreža posebno izabranih, naučno verifikovanih i klinički testiranih sastojaka (u PROVENU ima ukupno 21 aktivni sastojak). Snaga njegovog dejstva je u kompletnoj zaštiti i regeneraciji svih krvnih sudova u organizmu – od najsitnijih moždanih kapilara do krupnih krvnih sudova kao što su vene i arterije. PROVEN efikasno deluje na sve aspekte zdravlja krvnog suda, regeneriše unutrašnji zid (endotel), smanjuje zapaljenske procese i mogućnost nastanka plakova i ugrušaka, povećava elastičnost i nepropustljivost zida krvnog suda i poboljšava cirkulaciju i viskoznost krvi. PROVEN istovremeno jača imunosistem organizma jer sadrži čitav niz moćnih antioksidansa, a povoljno deluje i na detoksikaciju i regeneraciju jetre.

INFO-CENTAR ZA PROVEN: 011/406-9876

www.ultimalife.rs

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com