PROVEN Dr Jorga – ZDRAVI I ČISTI KRVNI SUDOVI

by | 15.06.2021

ISKUSTVO KORISNIKA – Mileta Milićević, Trstenik:

Pre pet godina imao sam infarkt. Ugradili su mi dva stenta i propisali terapiju. Nisam se osećao dobro, stalno sam bio umoran i malaksao. Očekivao sam da će se to s vremenom popraviti, ali sve je išlo jako sporo. Nepunih godinu dana posle prvog infarkta ponovo sam pretrpeo srčani napad. Ovoga puta bilo je baš ozbiljno – mislio sam da je to moj kraj. Srećom, lekari su uspeli da me spasu, ugradili su mi još dva stenta i ponovo sam počeo s raznim lekovima. S vremenom nisam osećao nikakav boljitak, pa je moja zabrinutost bivala sve veća. Počeo sam da verujem da se neću oporaviti i sa strahom iščekivao svaki novi dan razmišljajući da li mi je to i poslednji. Pao sam u depresiju i skoro se predao. Međutim, moja supruga i ćerka nisu se predavale. Jednog dana su mi donele kutiju u kojoj su bile tri flašice s nekom tamnom tečnošću. Na etiketi sam pročitao Proven Dr Jorga. Preparat su kupile u apoteci po preporuci apotekarke koja zna nekoliko kupaca koji su se njime izlečili. Nisam imao šta da izgubim, odmah sam počeo da ga pijem. Kad sam popio prvu dozu, osetio sam vrućinu i kao da mi nešto gmiže po glavi. Ćerka se nasmejala i rekla mi da je to normalna reakcija pošto je preparat veoma jak – ima 21 sastojak – i da jedino tako nešto meni može da pomogne. Bio sam uporan, pio sam ga redovno. Nakon mesec dana počeo sam da osećam kako mi se vraća energija, primetio sam da se više ne umaram i da mogu normalno da hodam, a posle tri meseca korišćenja Provena bol u grudima je nestao. Nisam mogao da verujem da se vraćam u život, zaista sam se osećao kao da sam se drugi put rodio.

Danas, u svojoj 85. godini, posle dva infarkta, ne pijem nikakve lekove već isključivo Proven i vodim računa o ishrani i o tome da se svaki dan krećem ili nešto radim. Neizmerno sam zahvalan dr Jorgi na ovom moćnom eliksiru koji me je spasao.

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com