РУСКИ ЦАРСКИ RUSKI CARSKI MUMIO : PRIRODNI FENOMEN – KONAČNO U SRBIJI!: ПРИРОДНИ ФЕНОМЕН – КОНАЧНО У СРБИЈИ!

by | 15.11.2019

Planinska blagodat, prečišćeni Altajski mumio je preporučen kao biološki aktivan suplement, izvor huminske kiseline. Altajski mumio je složena mešavina organskih i neorganskih jedinjenja, biljnog i životinjskog porekla.

Kada se dugo zadržava u slojevima visokogorskog kamenja, ta masa se menja, postaje zasićena prirodnim biološki aktivnim supstancama i oslobađa se u obliku smoli sličnoj supstanci, u pukotinama litice. Biološki aktivni sastav Altajskog mumia odlikuje se intenzivnim i višedimenzionalnim delovanjem na organizam. Tokom eksperimentalnih i kliničkih ispitivanja potvrđen je kurativni efekat mumia. Dokazano je da mumio ima blagotvoran efekat na regenerativne procese u tkivima, na funkcionisanje jetre, imuni sistem i proces stvaranja krvi.

Opšte je mišljenje da terapeutske efekte mumia određuju auksin, inhibitori, hlorofil, proteini,

steroidi i masne kiseline u kombinaciji sa drugim supstancama, organskim i mineralnim, tipičnim za stenu u kojoj se formira sirov mumio.

Prečišćeni Altajski mumio doprinosi poboljšanju i korekciji stanja organizma, u sledećim slučajevima:

– Prelomi, povrede i opekotine;

– Strije na koži nakon porođaja;

– Neželjene promene organa probavnog sistema (kao što su čir, gastritis, krvarenje i drugi);

– Upalni i infektivni procesi genitourinarnog sistema;

– Prostatitis i adenom prostate;

– Dijabetes i prateća pogoršanja;

– Alergija, poremecćaji metabolizma i preterana telesna težina;

– Neželjene promene u kardiovaskularnom sistemu, visok arterijski krvni pritisak;

– Promene koje se dešavaju u krvnim sudovima, aterosklerotske promene, varikozne vene i hemoroidi;

– Artritis, artroza, tophus i giht;

– Kamen u bubregu, poremecćaji u radu bubrega, oboljenja jetre i žuči;

– Mastitis;

– Neuralgični bol, neuritis, neurodermatitis, poliomijelitis, radikulitis i reumatizam;

Zatvor;

– Onkološke promene;

– Slab vid u bilo kojem uzrastu;

– Učestali grip i infekcije, upala plucća i slično;

– Promene na koži, uključujući psorijazu i akne.

Anterfile:

——————————————————————–

ZAŠTO RUSKI CARSKI MUMIO?

Za vreme cara Petra I Aleksejeviča ili Petra Velikog, Rusija je postala svetska sila broj jedan.

Petar Veliki je bio ruski car i imperator koji je vladao od 1682. do 1725. godine. Zaslužan je za modernizaciju feudalne Rusije. Vodio je ekspanzionističku politiku, a cilj su bile zemlje koje su imale izlaz na more. Osnovao je Sankt Peterburg, pošto je Rusija osvojila Ingermanland od Švedske i tako izbila na more. Petar Veliki je finansirao izgradnju nove prestonice drakonskim oporezivanjem plemstva, a hiljade seljaka bilo je na silu preseljeno kao radna snaga. Osim što je nastao „novi Pariz”, Petar Veliki je izgradio raskošan dvorac Peterhof. Kao najveći vladar tog vremena, Petar Veliki bio je veliki reformator. Do nepobedive armije tog doba došao je modernizacijom vojske, nabavljanjem ratnih brodova iz Holandije i školovanjem oficira. 

Visoki oficiri carskog štaba Petra Velikog posebno su vodili računa o zdravstvom stanju konjanika, i carske konjice, koja je za vreme sukoba prelazila i preko 100 kilometara dnevno. Poznato je da je svaki carski konjanik u ratnoj torbi imao melem od mumia namenjen povredama i umoru carskih pastuva, a za vojnike konjanike preporuka je bila da nakon dugih i teških vožnji, malo parče te planinske blagodeti, veličine pola nokta najmanjeg prsta, pomešaju sa vodom i popiju pred spavanje. U jutarnjim satima, vojnicima konjanicima se vraćala snaga, budili su se odmorni, ili kako se to kolokvijalno kaže „kao novi”.

Zbog svojih lekovitih svojstava, mumio je u Rusiji bio dobro čuvana tajna. Između ostalog, za vreme komunizma, izvoz tonika od mumia bio je zabranjen, pošto je dobio status nacionalnog blaga. Poznato je da ga ima u gotovo svakoj kući u Rusiji, a kada pričaju o mumiu, najčešće kažu da leči sve.

Zato i ne čudi ruska izreka: „Ništa vas ne može iščupati iz kandži smrti… osim možda mumio!”.

Tekst pripremila dr Mirjana Bartula

Info telefon: +381 31 383 2034

Savet lekara ili nutricioniste: +381 65 832 2277

 

Tagovi:

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com