Ursul i Nutrimax – temelji mog jakog imuniteta

Kvalitetna ishrana treba da je upotpunjena dodacima za obnavljanje energije u ćelijama. Proizvodi Vision usmereni su na uklanjanje problema kod osnovnih sistema organizma koji se rešavaju na ćelijskom nivou.

by | 25.10.2021

Kvalitetna ishrana treba da je upotpunjena dodacima za obnavljanje energije u ćelijama. Proizvodi Vision usmereni su na uklanjanje problema kod osnovnih sistema organizma koji se rešavaju na ćelijskom nivou. Ovi proizvodi produžavaju životni ciklus ćelija, te one ponovo počinju da rade kao da su mlade i zdrave. Ukoliko je ćelija zdrava, zdrav je i organizam u celosti.

Bakterije, virusi, gljivice i paraziti su mikroorganizmi, uzročnici nama još od detinjstva poznatih infektivnih oboljenja. Osnovna i prva reakcija našeg organizma na delovanje ovih štetnih faktora jeste upala, koja se ispoljava nizom promena u krvnim sudovima i tkivima. Nutrimax Classic je idealno izbalansiran kompleks koji ne sadrži samo biljne komponente sa izraženom urinarnom i protivupalnom aktivnošću već i vitamine i minerale koji jačaju zidove krvnih sudova, smanjuju njihovu propustljivost i ostvaruju antioksidativnu zaštitu.

Ursul je jedinstven dodatak ishrani koji sprečava pojavu infekcija. Ovaj kompleks pomaže organizmu da se bori s upalnim procesima i jača imunitet. Sprečava formiranje kamena u bubrezima i mokraćnoj bešici, efikasno se bori s bakterijama koje izazivaju infekcije. Ekstrakt iz korena đavolje kandže ne samo da otklanja bol već predstavlja moćno protivupalno sredstvo, te sredstvo protiv otoka. Zbog toga je posebno blagotvoran u lečenju reumatskih bolova, koristan je za istrošenu hrskavicu, ali i u slučaju drugih degenerativnih bolesti lokomotornog sistema. Ova biljka štiti hrskavicu i nema neželjenih efekata.

Zahvaljujući moćnim imunomodulatornim svojstvima, ehinacea je priznata po svom dejstvu na povećanje otpornosti ćelija u borbi sa patogenim mikroorganizmima. Osim što sprečava prodiranje mikroba kroz ćelijsku membranu, ona blokira i samu mogućnost njihovog širenja po organizmu.

Beli luk nije samo aromatični začin za jelo već i, po svojim lekovitim svojstvima, veoma korisna biljka. On sadrži vitamine: C, B6, B1, B2, B3, B5, B9, аli i korisne mikroelemente: kalcijum, kalijum, fosfor, selen, magnezijum, natrijum, cink, gvožđe i mangan. Eterično ulje belog luka je alicin, moćni antioksidans.

Kliničke studije su potvrdile antiseptičko, baktericidno, antihelmintičko, antimikotičko, antioksidativno, antiinflamatorno, anksiolitičko, citostatično, hipoglikemično i spazmolitičko dejstvo divljeg origana.

Budimo zdravi, energični i radno sposobni! Sve tri te osobine uzajamno se dopunjuju. Samo zdrav čovek može da bude energičan, a visoka energija u organizmu vodi ka dobrim rezultatima i visokom stepenu produktivnosti u radu.

www.visionstore.co.rs

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com