Vitki i vitalni bez gladovanja

by | 17.05.2021

Fit doručak „Lučar“ savršen je obrok ako želite da popravite opšte stanje organizma ili da smršate i ostanete vitki. Ova potpuno prirodna mešavina sirovih mlevenih semenki bundeve golice, lana, suncokreta i susama, sa čia semenkama i ovsenim pahuljicama, ima idealno izbalansiran nutritivni sastav. Prirodno je bogata vlaknima, nezasićenim mastima i mnogobrojnim mineralima koji su nam potrebni za zdrav početak dana. Ukoliko svoj redovan doručak zamenite Fit doručkom, vaš metabolizam će se ubrzati, probavni sistem će raditi bolje, ojačaćete imunitet, očistiti organizam od štetnih materija, pa čak i popraviti nivo holesterola i krvnu sliku! Uz Fit doručak preporučujemo i svakodnevnu šetnju ili drugu laganu fizičku aktivnost.

Priprema: 50 g mešavine razmutite u čaši jogurta, biljnog mleka ili ceđenog voćnog soka. Ostavite da odstoji 15–30 minuta pre konzumiranja.

www.lucardoo.co.rs

021/529519

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com