KAKO SAM POBEDILA RAK: „Poslali su me kući da umrem…“

"Otpustili su me s klinike, dajući mi još deset dana života. Međutim, uz mnogo truda i volje došlo je do velikog preokreta. Pobedila sam rak"

by | 03.10.2022
kako sam pobedila rak

„Još 2005. godine, posle dve operacije karcinoma dojke, otpustili su me s onkološke klinike. Poslali su me da umrem kod kuće, dajući mi još deset dana života, kako sam kasnije saznala. Međutim, uz mnogo truda i volje i uz preparat od aloje i meda došlo je do velikog preokreta”, otkriva Nina, naša saradnica iz Moskve

Nakon loših prognoza lekara, koji su sve pokušali, iz bolnice sam poslata kući. Svi su očekivali najgore… Dva dana ležala sam u postelji, a zatim sam se setila jedne mešavine za jačanje organizma čija je glavna komponenta aloja. Recept sam negde zaturila, ali nešto me je vuklo da pokušam… Zamolila sam ćerku da mi ga pronađe i zajedno smo napravile preparat koji me je vratio u život.

ALOJA, MED I VINO

Pobrala sam sve listove s dve biljke aloje stare četiri-pet godina. Pre toga biljku nisam zalivala pet dana. Listove sam oprala, istrljala gazom, isekla bodlje i samlela na mašini za meso. Dva litra ove kaše pomešala sam s tri kilograma prirodnog meda i zalila litrom suvog crvenog vina. Dobila sam dve tegle od po tri litra. Čvrsto sam ih zatvorila, zavila u tamnu krpu i stavila u podrum. Nakon pet dana počela sam uzimati po kašičicu tri puta na dan pre jela, i tako pet dana, a sledećih dana po kašiku. Kura traje dva meseca. Tegle sam čuvala u frižideru zavijene u tamnu tkaninu.

NEMA PREDAJE!

Primetila sam da mi se već posle nekoliko dana uzimanja ovog preparata vratio apetit, što je veoma važno, a osećala sam i priliv energije. Preporučuje se za lečenje tuberkuloze, čira na želucu, kao i hroničnih oboljenja krvi, ženskih bolesti, paralize, zubobolje i glavobolje. Od tada svakih pet godina preventivno napravim i koristim ovu tinkturu. Imam 78 godina i još ne nameravam da umrem!

Komentariše doktor hemijskih nauka i fitoterapeut Dina Baljasova, Moskva

Lekovita svojstva aloje uslovljena su njenim sastavom – oko 75 jedinjenja, vitamini, minerali, amino-kiseline, biološki aktivne materije, mnoštvo antiseptika (salicilna i cimetna kiselina, fenoli). Biljka sadrži emodin, koji ubija ćelije raka, kao i proteaze, koje uništavaju membrane tih zloćudnih ćelija. Drugo jedinstveno jedinjenje – acemanan – jača imunitet, stimuliše makrofage i ćelije ubice raka. Na taj način aloja usporava razvoj metastaza. Zahvaljujući medu dolazi do aktivacije kiseoničkih procesa u ćelijama, neutrališe se nakupljanje toksina u njima, čisti se krv i tkiva organizma.

I suvo vino ima svoje pluseve: resveratol uništava bakterije i gljivice, a kvercetin ubija ćelije nekih oblika raka.

Generalno, napitak ima antitumorski efekat, smanjuje uticaj hemioterapije i uspostavlja metaboličke procese u organizmu. Svakako, veoma važan faktor jeste želja pacijentkinje da se ne predaje, već da se bori.

Aloja usporava razvoj metastaza, med čisti krv, a kvercetin iz crvenog vina ubija ćelije nekih oblika raka

Mladi kravlji sir + laneno ulje = PREPARAT PROTIV RAKA

Na internetu sam pronašla ovaj recept za zdravu užinu. Pomešajte 150 g nemasnog mladog kravljeg sira s kašikom hladnoceđenog lanenog ulja. Dobro izmešajte i već možete da jedete. Ali nisam na tome stala, počela sam da „kopam“ dalje…

Pokazalo se da prva naučna potvrda lekovitih svojstava kombinacije mladog kravljeg sira i lanenog ulja dolazi još od doktorke Badvig, vodećeg evropskog biohemičara u istraživanju onkoloških oboljenja, koja je za otkrića u oblasti lečenja raka sedam puta bila nominovana za Nobelovu nagradu. Osim pomoći onkološkim bolesnicima, efekat ovog namaza primećen je u lečenju i prevenciji infarkta miokarda, ateroskleroze, autoimunih oboljenja.

Za prevenciju je dovoljno svakodnevno jesti navedenu količinu. U namaz se mogu dodati sveže samleveno seme lana i orasi. Kad je reč o zapuštenim slučajevima, dr Badvig je predložila da se količina lanenog ulja poveća na tri kašike, a količina sira smanji na 100 g.

! Kontraindikacije: dijabetes, trudnoća, period laktacije, hiperglikemija, upala creva, kamen u žuči, hronična upala pankreasa.

Valentina Rogovicka, lekar, Minsk

OPREZ! Mešavina sira i lanenog ulja može da stoji najduže 20 minuta, zato, čim je napravite – odmah je pojedite.

Foto: Ridofranz / iStock / Getty Images Plus via Getty Images

Tagovi:

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com