Piramide u Rusiji otvorile novu Pandorinu kutiju!

by | 26.06.2017

Pored toga što je ostala nepoznanica kako su zapravo građene, bez pomoći moderne tehnologije, piramide prate i brojne druge misterije. Počev od toga da su pravljene od blokova jedinstvenog vezivnog materijala, čiji je sastav i danas nepoznat, do samih pozicija određenih piramida, ove građevine vekovima privlače ogromnu pažnju javnosti. Antičke kulture gradile su ovakve strukture na skoro svakoj tački planete, a one koje su ostale netaknute, postale su neprocenjive vremenske kapsule koje još uvek skrivaju brojne tajne. Dok istraživanja i dalje traju, čovečanstvo, uprkos svemu, još uvek veoma malo zna o piramidama. Nedavno, ruski i ukrajinski naučnici umešali su prste, a zaključci do kojih su došli daleko su od onoga šta nas je dosadašnja istorija učila.

Doktor Volodimir Krasnoholovets, profesor sa Instituta za fiziku u Ukrajini, možda je konačno došao do odgovora na brojna pitanja u vezi sa piramidama. Kada je krenuo u istraživanje, ruska vlada prepoznala je važnost njegovog projekta, te mu je donirala sredstva da izgradi piramidu u Moskvi, dugačku preko 43 metra. Kasnije, celoj priči pridružio se i Aleksandar Golod, investitor, zahvaljujući kojem su izgrađene i piramide u Sankt Peterburgu, nedaleko od kompleksa jezera Seliger, kao i u mestu Tušino u Ukrajini. Iako možda to niko nije očekivao, rezultati istraživanja bili su zapanjujući.
Prva šokantna pojava primećena je upravo u Golodovoj piramidi, kod glacijalnih jezera Seliger. Naime, Golod je znao da oblik predmeta utiče na mehaničku čvrstinu tela, te da promenom agregatnog stanja određene supstance, iz čvrstog u tečno, dolazi do kristalizacije. Aleksandar je napunio nekoliko plastičnih posuda vodom i stavio ih u piramidi. Nakon tri zimska meseca, ponovo bacivši pogled na posude, istraživači su se našli u velikom čudu. Naime, voda se nije zaledila, iako je u piramidi izmereno – 38 stepeni Celzijusa!

LEČE I TELO I PLANETU!
Nakon ovog otkrića, dr Krasnoholovets sproveo je niz eksperimenata, a svaki je bio šokantniji od prethodnog. Pojedincima koji su pristali na testiranje, vađena je krv pre i nakon boravka u piramidi i zaključeno je da im se broj leukocita (belih krvnih zrnaca, zaduženih za odbranu organizma) drastično povećao. Doktor je otišao korak dalje i utvrdio je da su rane brže zarastale onima koji su odlazili u piramidu.
Ubrzo nakon što je sagrađena piramida u Seligeru, ozonski omotač iznad građevine se oporavio. U tom predelu zemlje izmerene su mnogo manje seizmološke promene nego u drugim delovima Rusije u tom periodu, a jake promene vremena, poput oluja, zaobilazile su ovaj kraj.
Kada je sagrađena piramida u južnoj Rusiji, kvalitet nafte na bušotinama se poboljšao, navode istraživanja Moskovske akademije za naftu i gas.
Biljke koje su gajene blizu ruskih piramida rasle su brže za 400%, a radioaktivnost se znatno se smanjila.
Istraživanja su išla toliko daleko, da je dr Krasnoholovets u piramidama jedno vreme držao zalihe soli i bibera, a zatim ih distribuirao jednom ruskom zatvoru. Nakon nekoliko meseci, testovi su pokazali da su zatvorenici koji su konzumirali začine iz piramide pokazali poboljšanje u ponašanju, bili su manje agresivni, a neki su se takođe izlečili od bolesti zavisnosti.

 

ČITAJTE MAGAZIN „RUSKI DOKTOR“- RUSKI SAVET ZLATA VREDAN!

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com