Čišćenje tela – put do zdravlja

Zahvaljujući starom ruskom receptu, možete očistiti telo od glave do pete: rešiti se neobjašnjivog umora, glavobolja, alergija, hroničnih prehlada...

by | 29.04.2022
Biljke za čišćenje tela

Zahvaljujući starom ruskom receptu, odabranim biljkama može se potpuno regenerisati organizam i očistiti telo od glave do pete: rešite se neobjašnjivog umora, glavobolja, alergija, hroničnih prehlada, izbacite kamenje, skinite višak kilograma, i još mnogo toga…

Piše: Jevgenij Viktorovič Sanjikov, fitoterapeut i naturopata, Čeljabinsk

Već deset godina uspešno se bavim lečenjem po metodi narodne travarke Tatjane Aleksandrovne Bureve. To je stari način koji je uspešno prošao test vremena, a i sama Burova koristila ga je 50 godina. Naime, činjenica je da se zahvaljujući mešavini od 25 domaćih biljaka može očistiti organizam od glave do pete.

Travo, travice, pomozi mi da se iscelim

Upravo će vam čišćenje organizma pomoći da se rešite neobjašnjivog umora, glavobolja, hroničnih prehlada, disbakterioze i suvišnih kilograma (osam do deset kilograma), holecistitisa, pankreatitisa, bolova u zglobovima, krhkosti krvnih sudova, gastritisa, zatvora, alergija, holesterinskog i bilirubinskog kamenja, peska, štetnih naslaga, toksina.

Metodika čišćenja jednostavna je i korisna: lekovitim travama čiste se creva, jetra, žučna kesa, pankreas, bubrezi, krv, zglobovi, krvni sudovi.

Iskustvo pokazuje da se kamenje bilo kojih razmera i u žučnoj kesi i u bubrezima može ukloniti bez operacije. Zahvaljujući lekovitim svojstvima trava, ono izlazi bez bola ili se rastvara. Organizam se čisti od virusa, gljivica i parazita. I gastrointestinalni trakt čisti se od dugogodišnjih fekalnih naslaga, koje su izvor intoksikacije.

Čišćenje pomaže u borbi s urinarnim problemima, bezbolno izdvaja kamenje u bubrezima i bešici, žene oslobađa upala, mioma, cista, neplodnosti, hlamidije, ureaplazme. Kod muškaraca, posebno onih koji pate od upale prostate i impotencije, dolazi do dekompresije prostate i muške funkcije se obnavljaju, a ima pozitivnih rezultata i u slučaju adenoma.

Ovaj metod efikasan je protiv akni, dermatitisa, neurodermatitisa, alergijskih osipa, furunkuloze, psorijaze. Nakon njega obnavlja se funkcija pankreasa, primećuju se boljici u slučaju dijabetesa, bilo kojih bolesti zglobova, reumatoidnog poliartritisa, osteohondroze (okoštavanja).

Izlučuju se naslage holesterola, krvnim sudovima vraća se elastičnost, normalizuje se rad srca i mozga, što pomaže da se organizam oporavi posle infarkta i moždanog udara, a takođe ih i predupređuje. Nestaju i problemi sa staračkim slablenjem vida (u praksi je bilo slučajeva nestajanja katarakte), normalizuje se pritisak.

Jedinstvo s biljkama – obolelom zdravlje

Kakva se to magija događa tokom čišćenja? A kako i ne bi bila magija kad se zajedno s vama za oporavak vašeg organizma zalaže 25 trava isceliteljki koje vraćaju zdravlje.

Potrebno: cvetovi smilja, nevena, vratića (lat. Tanacetum), kamilice; listovi brusnice, pitome nane, sene, biljke ortosifon (lat. Orthosiphon stamineus), eukaliptusa, žalfije; nadzemni delovi običnog pelina, srdačice (lat. Leonurus), hajdučke trave, dvozuba (lat. Bidens tripartita), leduma (labradorskog čaja, lat. Rhododendron tomentosum, Ledum), borovnice, kantariona, biljke hoću-neću (lat. Capsella bursa-pastoris); korenje omana (lat. Inula), sladića (lat. Glycyrrhiza glabra); plodovi korijandera, gujine trave (sikavice, lat. Silybum marianum), jarebike (lat. Sorbus aucuparia), mirođije, šipka.

Osušenu sirovinu potrebno je isitniti u prah. Za jedan dan čišćenja potrebno je 0,2 g praha svake od 25 komponenata. Prah se meri na apotekarskoj vagi. Prah pomešajte u staklenoj ili emajliranoj posudi i podelite na pet jednakih delova.

ŠEMA ČIŠĆENJA TELA:

* Ujutru napravite klizmu. Tog dana se ne jede!

* 11.30 – popijte kompot od limuna i narandže,

* 12.00 – uzmite prah od trava (1 g),

* 13.30 – čaša kompota,

* 14.00 – prah,

* 15.30 – kompot,

* 16.00 – prah,

* 16.30 – kompot,

* 17.00 – prah.

U toku dana ukupno popijte pet grama mešavine.

* 20.00 (ne kasnije od 23.00) popijte čašu rafinisanog biljnog ulja (ako ste teži od 70 kg, treba vam 250 ml ulja). Desnim bokom lezite na termofor na tri sata.

Proceduru je potrebno ponoviti tri puta.

Nakon čišćenja ne preporučujem da sedam dana upotrebljavate belančevine životinjskog porekla. I nemojte se iznenaditi – posle procedure slede još dve nedelje čišćenja organizma (videćete to po stolici i mokraći).

Konsultujte se s lekarom!

Upozoravam, ova metoda ima kontraindikacje: akutne prehlade i psihička oboljenja, epilepsija, pogoršanje čira, atrijalna fibrilacija, stenokardija s čestim napadima, trudnoća, kamenje u bubrezima veće od jednog centimetra. Budite oprezni u slučaju kamenja u žučnoj kesi – neophodna je konsultacija s gastroenterologom.

Za vreme čišćenja mogući su nemoć, mučnina i vrtoglavica, što je povezano s intenzivnim izbacivanjem toksina. U tom periodu isključuje se primena antibiotika.

Naravno, sve ovo zahteva određene napore, ali pomoći će vašem zdravlju! Želite da budete zdravi? Zapamtite da ne postoje neizlečive bolesti, postoje ljudi koji ne žele ništa da urade za svoje zdravlje.

Pročitajte i …Mešavina oca Georgija spasava pankreas

Foto: svrid79 / iStock / Getty Images Plus via Getty Images

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com