Očistite organizam (i skinite višak kilograma!)

by | 04.10.2017

Ovakvo čišćenje organizma pomaže da se skine do deset kilograma. Dvesta grama suvog grožđa zalijte litrom vrele vode. Stavite na paru pola sata. Dvadeset grama biljke sene (lat. Senna) – nešto manje od pola veze – prelijte jednom i po šoljom vrele vode, pa opet stavite na paru. Posle sve procedite kroz cediljku i sipajte u teglu od dva ili tri litra. Dodajte 250 mililitara sirupa na bazi šipka. Pomešajte rastvor grožđica i sene sa sirupom. Ovaj napitak ima sladak ukus zbog suvog grožđa, ali ne izaziva mučninu. Treba ga piti svake večeri po 100 mililitara, i tako 20 dana. Ili možete napraviti pola mere pa sprovoditi čišćenje organizma deset dana. Posle desetodnevne pauze ponovite kuru.

NAPOMENA: Procedura je napravljena za intenzivno čišćenje creva, bešike, jetre i želuca. Ovakvo čišćenje je vrlo delotvorno u kombinaciji s dijetom (izbacite šećer, proizvode od belog brašna i masnu hranu).

Foto: Thinkstock

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com