Ostavite pušenje uz pomoć recepata ruskih stručnjaka!

by | 04.08.2017

 
 
Ruski gastroenterolozi savetuju pacijentima da prilikom odvikavanja od pušenja koriste ovaj delotvorni čaj: prstohvat usitnjenog sušenog lišća bokvice stavite u staklenu teglu i prelijte s pola litre ključale vode. Posudu s čajem poklopite i ostavite da odstoji dva sata. Tokom dana treba popiti ceo sadržaj tegle.
Tri meseca potrebno je svakodnevno pripremati i piti ovaj čaj, a dobro će doći i ako uz njega žvaćete sveže, dobro oprane listove bokvice. Kad ih sažvaćete – ispljunite ih. Uz ovukuru lekari tvrde da ćete u roku od nekoliko dana izgubiti svaku želju za nikotinom.

Pixabay


 
Dajemo vam još jedno rusko delotvorno sredstvo protiv pušenja: odmerite po 100 grama ovsa, ječma, raži i prosa i sipajte u emajliranu šerpu. Prelijte litrom ključale vode i kuvajte poklopljeno 10 minuta na blagoj vatri. Poklopljenu šerpu umotajte u ćebe, da čaj što duže ostane topao. Nakon 24 sata procedite i pijte po pola čaše pet puta dnevno, sve dok ne osetite da vam se cigarete gade.
Najupornijim pušačima savetuje se konzumiranje ovog čaja tokom 20 dana. Ništa vas ne košta da probate, samo budite uporni i verujte u sebe.
 

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com