NA BRZINU SE REŠITE GRUBE KOŽE NA PETAMA !

by | 13.07.2017

 

Ovaj recept trebalo bi da koriste i oni koji imaju kurje oči i suva stopala. Potrebno vam je jedno belance. Dobro ga umutite i dodajte dve kašike sirćeta. Belance će početi da se zgušnjava i pretvoriće se u krem (trebalo bi da bude gustine pavlake). U smesu dodajte kašiku maslinovog ulja i nanesite na gruba mesta na petama. Obmotajte celofanom ili na svaku nogu navucite najlon kesu te preko toga obujte čarape. Držite celu noć. Ujutru sve dobro operite toplom vodom, a tanki sloj i ogrubelu kožu skinite pomoću kamena ili specijalnom turpijom za pedikir. Osušite stopala peškirom i na kožu nanesite specijalnu kremu za noge ili ulje. Već nakon jedne procedure pete će vam biti izuzetno meke.

Pročitajte još i:

Pripremite stopala za leto!

Saveti ruskih stručnjaka: Lečenje gljivica na nogama!

Nikad ne secite žuljeve i kurje oči na petama! Stopala naparite u vrućoj vodi sa sapunom ili rastvorom od sode bikarbone (kašičica sode na svaki litar vode). Kad stara koža omekša, skinite sloj pomoću kamena ili specijalnom turpijom za pedikir. Obavezno nakon toga namažite pete kremom.
Potom možete uraditi pedikir. Ali zapamtite – pedikir nije samo lep lak na nogama, to treba da bude samo završni detalj na zdravim i negovanim stopalima. Imajte na umu da se žena koja brine o sebi najbolje prepoznaje po pedikiru, odnosno po negovanim nogama.

 

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com