Ruski savet: Maska za regeneraciju kose od kiselog mleka

by | 14.07.2017
Pixabay

 

Kravlje, ovčije ili kozje – ne zna se koje je bolje. Dok prvo reguliše probavu, drugo je prirodni antibiotik, a za treće se veruje da zaustavlja rak i leči disajne puteve. Zato, navalite!

Maska za regeneraciju kose
Pola čaše kiselog mleka umasirajte u suvu kosu, raščešljajte, pa na glavu stavite najlon kesu da se maska utopli. Posle 20 minuta operite kosu toplom vodom i blagim šamponom, a zatim isperite hladnom vodom. Ova maska pogodna je za regeneraciju ispucalih krajeva kose, kao i za obnavljanje oštećene kože na temenu glave zahvaćene psorijazom ili peruti.

Pixabay

PROČITAJTE I OVE SAVETE:

REŠITE SE GRUBE KOŽE NA PETAMA!

PČELINJI POLEN- RIZNICA ZDRAVLJA
* Proširene pore na licu
Ruskinje od davnina koriste kiselo mleko za sužavanje pora i dubinsko čišćenje kože. Svako veče pre spavanja namažite tanak sloj kiselog mleka na kožu lica, izbegavajući predeo oko očiju, i tako prespavajte. Posle dve-tri nedelje primetićete da su vam pore na licu znatno uže, koža čistija i blistavija, a što je najbolje – vidno zategnutija. Kiselo mleko je, dakle, odličan lek u prevenciji starenja kože jer “pegla” bore.

VIŠE SAVETA PRONAĆI ĆETE U MAGAZINU RUSKI DOKTOR!

POTRAŽITE NAS I NA FACEBOOKU: www.facebook.com/ruskidoktor

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

 

Molimo vas upoznajte se sa politikom odricanja od odgovornosti za redakcijske i druge sadržaje i linkove objavljene na www.ruskidoktor.magicnobilje.com